Методична скарбничка педагога СЗОГ: навчання на засадах розвитку життєвих навичок

Педагог нової генерації – це висококваліфікований, компетентний фахівець, який постійно прагне до саморозвитку та підвищує свою педагогічну майстерність. Тому в рамках підвищення педагогічної майстерності, у період з 24 квітня по 5 травня 2023 року, для вчителів соціальної та здоров’язбережувальної освітньої галузі (предметів «Я досліджую світ», «Здоров’я, безпека, добробут», «Основи здоров’я»), педагогів-організаторів, психологів, класних керівників відбулося навчання у  формі дистанційного тренінгу «Методична скарбничка педагога СЗОГ: навчання на засадах розвитку життєвих навичок».

Проводила захід старший викладач кафедри інформаційно-комунікаційних технологій та безпечного освітнього середовища, кандидат педагогічних наук - Тетяна ЖЕЛЄЗНОВА.

Здобувачі освіти, у кількості 24 педагогів,  взяли активну участь в тренінгу, оскільки наскрізною метою було удосконалити та розширити знання щодо використання інноваційних інструментів педагога для продукування захопливих ідей на уроках, застосування карток-тренажерів, цифрових інструментів для змішаного й дистанційного навчання, а також навчитися генерувати свіжі ідеї для проєктування власного уроку.

 Майбутнє – за онлайн-освітою, хочемо ми цього або не хочемо. У своєму професійному портфоліо відтепер учасники будуть заявляти про себе,  як про творчого педагога!!!
















Популярні дописи з цього блогу

Навчання та перевірка знань посадових осіб закладів освіти області з питань ОП та БЖД

Здоров'я, безпека та добробут